Wednesday Apr 24, 2024

Візит Голови ОБСЄ: переговори в Києві та поїздка на схід України

Візит Голови ОБСЄ: переговори в Києві та поїздка на схід України

Міністр закордонних справ Польщі  Збіґнєв Рау під час свого першого офіційного візиту до України в якості чинного Голови ОБСЄ зустрінеться з Президентом Володимиром Зеленським, міністром закордонних справ Дмитром Кулебою та Віцепрем’єрміністром – міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук. Розмови будуть зосереджені на поточних подіях в Україні, заходах, які вживаються для деескалації і вирішення триваючої кризи за підтримки ОБСЄ.

Також глава польської дипломатії зустрінеться з спеціальним представником чинного голови ОБСЄ в Україні та у Тристоронній контактній групі, головою Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні та координатором проєктів ОБСЄ в Україні. Також Збіґнєв Рау проведе зустріч з головою Офісу Міжнародного Комітету Червоного Хреста і Резидентом – координатором Управління ООН з координації гуманітарної допомоги в Україні.

11 лютого міністр Рау відвідає схід України, де ознайомиться з поточною гуманітарною та безпековою ситуацією в постраждалих від конфлікту територіях.

Back to Top