Friday Mar 29, 2024

ВІЙСЬКОВИЙ КОМІТЕТ НАТО: єдність духу та рішучості

29 01

Перше засідання Військового комітету НАТО цього року пройшло у віртуальному форматі.

Члени Військового комітету узгодити пріоритети військової роботи та обговорити всі поточні операції, місії та заходи Альянсу. Також були обговорені усі питання, які будуть виноситися на засідання міністрів оборони держав-членів НАТО та країн-партнерів, що відбудеться за місяць. Як відомо, поради та настанови Військового комітету відіграють життєво важливу роль у прийнятті рішень Північноатлантичної ради.
Голова Військового комітету Європейського Союзу генерал Клаудіо Граціано привітав взаємодію між членами НАТО та партнерами, а також високо відзначив підтримку військами цивільного населення у боротьбі з пандемію коронавірусу. Він зазначив, що протягом усього цього часу Альянс забезпечував надійний захист, виконуючи свої оперативні зобов’язання.
«Єдність духу та рішучості, яка була представлена на нашому засіданні, свідчить про те, що зв’язки, що склалися між союзниками за останні сімдесят років, стали ще міцні. Солідарність, єдність та згуртованість залишаються наріжними каменями нашого Альянсу», – зазначив Голова Військового комітету Стюарт Піч.

29 01

 

Back to Top